Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Η συνταγή της επιτυχίας από τον Κώστα Κασμερίδη, Κομοτηνή

Έχοντας στις αποσκευές του την αγάπη για το τόπο του Κομοτηνή, με τις απέραντες πεδιάδες βαμβακιού, αλλά και τον τόπο της γενέτειρα των γονέων του μαρτυρική Προύσα Μικράς Ασίας ο Κύριος Κασμερίδης, μας επισκέφθει στην Αθήνα ο φίλτατος Κώστας με την σύζυγο του Κυρία Τούλα. Δεν συναντάς εύκολα ανθρώπους σαν και τον κ.Κώστα και όταν η χημεία σε φέρνει κοντά τους δεν την αφήνεις να πάει χαμένη. Τεχνικός στην ΔΕΗ στα επαγγελματικά του χρόνια, έδωσε πολλά στο χώρα και απέχτησε μεγάλη εμπειρία. Λάτρης της ιστορίας του έθνους και ιδιαίτερα της περιόδους της Μικρασιατικής καταστροφής μελέτησε εις βάθος τα γεγονότα και και την ιστορία από διάφορες πηγές και έβγαλε τα συμπερασματά του. Τις τεχνικές του δεξιότητες τις πλαισίωσε και με γνώσεις δενδροκομίας που θα τις ζήλευαν πολλοί γεωπόνοι και γεωργοί. Έτσι δεν σταμάτησε ποτέ την καλλιέργεια φρούτο παραγωγικών εκτάσεων όπως πολυποίκιλων ροδάκινων, αχλαδιών καί άλλων με αυστηρό προγραμματισμό, ζήλο και κόπο, ώστε να απολαμβάνει κατά καιρούς τους καρπούς των κόπων του και να τους επανεπενδύει, καθώς πιστεύει ότι η δενδροκομία (μικρο καλλιέργεια), η θάλασσα και το κλίμα της Ελλάδος είναι τρεις μοναδικοί πλουτοπαραγωγικοί παράγοντες που θα δώσουν πνοή ανάπτυξης στην χώρα μας, συνεπικουρημένων βεβαίως και από τις άλλες βιοτεχνικές, τεχνολογικές και εμπορικές δραστηριότητες κλπ των Ελλήνων. Και βεβαίως τα ανωτέρω κάτω από τον χρυσό κανόνα της επιτυχίας τον οποίο θέλησε να μας μεταφέρει και γραπτώς. Πριν τον δείτε λοιπόν και τον μελετήσετε, εδώ δεν θέλουμε να ξεχάσουμε να σας πούμε ότι ποτέ μην λησμονήσετε να επισκεφθείτε την όμορφη και πλούσια πόλη της Κομοτηνής με το Πανεπιστήμιο, την αγορά, το λαογραφικό, το αρχαιολογικό Μουσείο, την Αρχαία Μαρώνια και προπαντός να νιώσετε την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της Κομοτηνής. Ως κατάλληλο κατάλυμα προτείνουμε το ξενοδοχείο του κύριου #Χρυσοχοίδη "Anatolia" Στην Αθήνα ο κ. Κασμερίδης παρέμεινε στο φιλόξενο ξενοδοχείο Nestorion Hotel. στο #ΠαλαιόΦάληρο.
Η συνταγή της επιτυχίας:

Για να έχετε άριστο αποτέλεσμα στην εργασία σας, πρέπει να υπάρχουν οι εξής προϋποθέσεις:
  • Πρόγραμμα,
  • Οργάνωση,
  • Μεθοδικότητα,
  • Εργατικότητα,
  • Τάξη,
  • Σειρά,
  • Τακτική,
  • Αγάπη,
  • Έρωτα,
  • Πάθος,
  • Και πάνω από όλα άριστη γνώση του αντικειμένου της εργασίας

Με όλα αυτά που μας μετέφερε από την μακρυνή Κομοτηνή ο Κώστας, θεωρούμε από τώρα και στο εξής αυτόν τον τόπο ευλογημένο, με μοναδικά φιλόξενους πολυπολιτισμικούς κατοίκους, που ως κάτοικοι της νότιας Ελλάδος πρέπει να θεωρούμε ιερή υποχρέωση την επίσκεψή της και την σύναψη τουλάχιστον πολιτιστικών δεσμών με τους κατοίκους και τους θεσμούς της πόλης και της περιοχής.

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET